shutterstock_255163039

Ik ben Annemiek Schmitz-Silvius, MfN-registermediator en daarnaast jurist met jarenlange juridische ervaring opgedaan met diverse conflicten binnen de letselschade en andere organisaties.

 

Vaardigheden

Ik ben Annemiek Silvius, MfN-registermediator en daarnaast jurist met jarenlange juridische ervaring opgedaan met diverse conflicten binnen de letselschade en andere organisaties.

Mijn motto: ga samen voor een win-win situatie! En werkplezier!

Samen winnen

Het mooie van mediation is dat er bij een geslaagde mediation 2 winnaars zijn. Dat spreekt me aan mensen in het mediationproces begeleiden waardoor ze samen zelf een oplossing vinden voor hun conflict. Dat geeft werkplezier, energie en tijd voor de mooie dingen in het leven.

Werkervaring

Ik heb na mijn studie rechten jarenlange juridische ervaring opgedaan in het oplossen van conflicten in de letselschade. In dit traject spelen vaak werkgerelateerde conflicten op het gebied van reintegratie,  verzuim of conflicten die ertoe kunnen leiden dat arbeidsrelaties verbroken worden. Deze conflict ervaring stelt mij in staat om mensen, betrokken bij het conflict, met elkaar in gesprek te brengen. Hierbij gaan ze samen op zoek naar een oplossing, die hen beiden een oplossing van het conflict biedt. Dit kan alleen maar als mensen zich veilig en vertrouwd voelen. Deze sfeer kan ik met mijn ruime gesprekservaring neerzetten.

Naast mijn werk als MFN Mediator ben ik werkzaam als jurist en ondernemer van “Silvius Mediation & legal services” en actief als vrijwillig buurtbemiddelaar in de Gemeente Utrecht.

Samenwerking Werk & Mediation

Vanuit mijn eigen mediationpraktijk Silvius Mediation werk ik samen met Werk en Mediation. Deze samenwerking ben ik aangegaan om werknemers en werkgevers een netwerk van mediators te kunnen bieden en om ons als mediators een samenwerkingsverband te bieden waarin we elkaar versterken, kennis delen en elkaar scherp houden.

Wil je meer over mij lezen ga dan naar mijn website www.silviusmediation.nl

“Om anderen te kunnen bewegen moet je zelf bewogen zijn”.

Vraag stellen
LOG-Registermediator